Big Spring HS Day 3 Bell Schedule, Fri. 8/23/19		
Morning classes and lunch will follow a normal schedule		
11:59 – 12:03	Passing	4 minutes
12:03 -12:33	Period 4A	30 minutes
12:03 – 1:07	Period 4AB - Block	64 minutes
12:33-12:37	Passing to & break for	4 minutes
12:37 – 1:07	Period 4B	30 minutes
1:07 – 1:11	Passing	4 minutes
1:11 – 2:11	Period 5	60 minutes
2:11 – 2:15	Passing (students should go to their lockers for coats/materials)	4 minutes
2:15 – 2:20	Homeroom (cont.) (*dismissal to the gym by the band)	5 minutes
2:20 – 2:51	Pep Rally (at 2:51 students will be dismissed from the gym)	31 minutes

- Cheerleaders, Band members, and DAWG Pound Club, will be dismissed at 1:55 to prepare for the pep rally.
- At 2:15, students will be dismissed to the gym by the band playing in the halls starting on the 3rd floor. Teachers who are not in charge of a homeroom should report to the gym at 2:10 to help with seating. All teachers are to sit in the bleachers to help with supervision.

Students will be seated in the bleachers by class in this order:

Juniors Visitor Section Juniors Freshmen Home Section Seniors Sophomores